Mästerskapssommaren 2017

Framgångarna för den svenska landslagsfotbollen fortsätter. Under sommaren 2017 kommer både damlandslaget och U21-landslaget att spela mästerskap. Då är det återigen dags att vara en del av #dengulaväggen samt #den12espelaren och heja fram våra landslag.

Info om Supportersamlingar under U21-EM i Polen!

Under EM i Polen så kommer Camp Sweden och Supporterklubben att vara på plats och informera, dela ut biljetter samt sälja souvenirer. Vi har nu fått till 2 olika platser som de svenska fansen kan ladda upp på samt kunna hämta sina biljetter eller få information.
Vi kommer att hålla 1 samling 16 juni i Kielce samt två samlingar i Lublin. Nedan ser ni platsen samt tider när Camp Sweden och Supporterklubben är på plats.

- 16 juni inför Sverige-England, samlingsplats: Henryka Sienkiewicza, Kielce. Camp Sweden och Supporterklubben är på plats med information, biljettutlämning och souvenirförsäljning från 11.00. Dryck och mat kommer finnas på kringliggande restauranger och krogar.

- 19 juni inför Polen-Sverige, Samlingsplats: Old town, Lublin: Camp Sweden och Supporterklubben är på plats med information, biljettutlämning och souvenirförsäljning från 11.00. Dryck och mat kommer finnas på kringliggande restauranger och krogar.

22 juni inför Slovakien-Sverige, Old town, Lublin: Camp Sweden och Supporterklubben är på plats med information, biljettutlämning och souvenirförsäljning från 11.00. Dryck och mat kommer finnas på kringliggande restauranger och krogar.

Det kommer att komma mer information om vad som händer mellan matcherna med fotbollsturneringar och annat kul, självklart så kommer också information om midsommarfirandet som var en succé förra mästerskapet i Tjeckien.

Håll utkik efter mer informationen närmsta veckorna!
Nu klär vi Polen gult!"

Dam-EM i Holland

Damlandslaget spelar EM i Holland mellan 16 juli och 6 augusti. Information om biljetter finns på svenskfotboll.se. Biljetter köps via UEFA.

U21-EM i Polen

U21-EM spelas i Polen mellan 16 juni och 30 juni.

Vi drar till Polen!

Nu e det återigen dags skörda U21 framgångar. Hjälp oss att hjälpa U21-landslaget att försvara GULDET!

CampSweden och Supporterklubben bjuder in till Fotbollsfest!

Vi kommer att samlas i Kielce den 16/6, där vi möter England i mästerskapets första gruppspelsmatch. Avsparkstiden är 18.00 och vi kommer att ha en samling innan avspark i staden samt gemensam marsch mot matcharenan!

Därefter så vänder vi blickarna mot de nästkommande 2 gruppspelsmatcherna i Lublin och vi hoppas att det kommer vara 3000 supportrar i staden och Lublin ska självklart vara färgad gul!

Sveriges gruppspelsmatcher:

16/6 Sverige-England – Kielce, 18.00

19/6 Sverige-Polen – Lublin, 20.45

22/6 Sverige-Slovakien – Lublin, 20.45

Vi kommer att ha gemensamma samlingar och marscher inför alla gruppspelsmatcher.

Håll ögonen öppna efter vår midsommarinbjudan som där vi bjuder in alla de som är kvar i Lublin på midsommarafton. Vi försöker få vår midsommarstång levererad från Olmouluc, men i nuläget är det obekräftade uppgifter, men midsommarfirande blir det innan vi drar vidare till semifinalstaden!

U21-landslaget kommer att öppna upp för öppna träningar i båda spelorterna. Tider för detta är inte satte än men vi håller er uppdaterade på fotbollsupporter.se och campsweden.se för all information om samlingar, öppna träningar och souvenirer att köpa på plats.

Vi ses i Polen!

Spelorterna

  • Grupp A Kielce och Lublin
  • Grupp B Gdynia och Bydgoszcs
  • Grupp C Tychy och Krakow
  • Semifinalerna spelas i Tychy och Krakow
  • Finalen spelas i Krakow

Biljetter

Vi har nu ÅTER öppnat tjänsten för ansökan om biljetter till U21-EM i Polen i sommar! Detta då vi har fått tillbaka en del av biljetterna från medlemmar som ej betalat. Vi vill självklart att så många svenska fans som möjligt kan närvara så därför kan man nu göra en ansökan på de biljetter som blivit återlämnade.

Ansökan ska vara inne senast 12/3, tilldelning av biljetter sker 13/3 och sista dag för betalning 15/3.

Till ansökningstjänsten och mer information.

I händelse av överteckning ser tilldelning ut som följer:

  • 50% av biljetterna kommer att tilldelas ansökningar med högst snittpoäng (poäng från senaste fem åren räknas)
  • 50% kommer att lottas ut till övriga sökande oberoende av lojalitetspoäng

VIKTIGT, för att ansöka om biljetter så måste du och eventuella medsökande vara medlemmar i Landslagets Supporterklubb när ansökan görs och landskampen spelas.

Fotbollsupporter