Mästerskap

Dam EM 2017

Upptaderad info inför Sverige-Ryssland 21 juli

Inför Sverige-Ryssland kommer Supporterklubben att ha ett tält på Keizerstraat 2-4, i centrala Deventer. Vi kommer att finnas där på fredag 21/7 kl. 12:00 och framåt. Om man inte hittar så kan man ringa +46 730856517. Vi har matchbiljetter, matchtröjor, halsdukar mm.

WEURO 2017 FanZone kommer att finnas på Brink (öppet 12:00-22:30) med olika aktiviteter och live musik. Det är ca. 1,5 km från FanZonen till matcharenan, Stadion De Adelaarshorst. Gemensam FanWalk startar kl. 16:30från FanZonen.
Missa inte ABBA – coverbandet på FanZonen efter matchen!

Nu går vi för vinst!!

EM i Holland!

Nu drar EM i Holland igång på riktigt och Sverige möter Tysklandi sin första gruppspelsmatch måndagen 17 juli!

Laget är samlat, stämningen ska vara på topp och nu siktar vi mot nya medaljer så att vi får uppleva en sommar till som 2016 när vi tog OS-silvret. Skillnaden är väl att vi nu ska ha med os guldet hem.

Supporterklubben är på plats under alla gruppspelsmatcher med souvenirförsäljning, biljettutlämning samt allmäninfo för våra supportrar på plats. Vi kommer också att anordna öppna träningar där de svenska supportrarna kan visa sitt stöd och komma nära landslaget.

Nedan följer ett schema över gruppspelsmatcherna och vart Supporterklubben kommer vara samt de öppna träningarna som är bokade.

För att köpa biljetter så kan ni maila till: dam-em2017@svenskfotboll.se som ni sedan hämtar ut i tältet på plats i de olika orterna i Holland!

Glöm inte att det är i vårt tält som ni registrerar era poäng!

17/7 Tyskland – Sverige, Rat Verlegh Stadion, 20:45, Breda

Supporterklubben kommer att finnas på plats i parken <b>het Valkenberg</b> som ligger en bit från Uefas Fan Zone med souvenirer och biljettutlämning. Supportar kommer också kunna köpa biljetter på plats i tältet ifall det är så att man saknar biljetter. Håll utkik på fotbollsupporter.se eller supporterklubbens facebook så uppdaterar vi er där.

Första öppna träning under mästerskapet, 19/7 tid: 11.00-12.15.

Adress: DCS, Hengelder 1, 6902 PA Zevenaar

Kom och se spelarna på nära håll! ät lite picknick mellan matcherna.

Sverige-Ryssland, Stadion De Adelaarshorst, 18:00, Deventer

Denna gruppspelsmatch spelas som sagt i Deventer. Supporterklubben kommer att finnas på plats med souvenirer och biljettutlämning. Supportrar kommer också kunna köpa biljetter på plats i tältet ifall det är så att man saknar biljetter. Vi kommer stå vid Brink, i centrala Deventer, ca. 500 m från UEFAs FanZone. Adressen: Keizerstraat 2.

Sverige-Italien, Stadion De Vijverberg, 20:45, Doetichem

Doetichem är staden sista gruppspelsmatchen spelas i och precis som de andra gruppspelsmatcherna finns vi på plats i Doetichem med tält, sovenirer och biljettförsäljning. Plats kommer att medelas här på supporterklubben.se och på supporterklubbens facebooksida.

Nu färgar vi läktarna gula och stöttar vårt landslag hela vägen till final.

Har ni frågor eller funderingar så är enklaste sättet att komma i kontakt med oss ett direktmedelande via facebook där vi försöker svara på frågor inom 1 timme.

Vi ses i Holland!


Här hittar ni information om DAM EM:

Biljettinfo hos UEFA

Här kan ni köpa biljetter:

Vi har nu fått till oss 100 biljetter för varje gruppspelsmatch under EM. Nedan kan ni ansöka om biljetter. sista ansökningsdag är 4 juli, tilldelning sker 5 juli och biljetter måste vara betalda senast 7 juli.

Gruppspelsmatch 1

Tyskland-Sverige

17 juli, 20.45, Rat Varlegh Stadion, Breda

90 kronor/biljett!


Gruppspelsmatch 2

Sverige-Ryssland

21 juli, 18.00, Stadion De aelaarshorst, Deventer

90kronor/biljett!


Gruppspelsmatch 3

Sverige-Italien

25 juli, 20.45, Stadion De Vijverberg, Doetinchem

90 kronor/biljett!


Mer biljettinfo nedan:

Biljettinfo på weuro2017.nl