Info VM Frankrike 2019

Info VM Frankrike 2019

Här kommer informtion löpande läggas upp om Supporterklubbens närvaro i Frankrike, hur du får tag på biljetter och mycket mer!

Information om Supporterklubbens närvaro i Frankrike

Supporterklubben kommer att vara på plats för att dela ut biljetter, sälja matchtröjor och vara ett stöd för er svenska supportrar som är på plats i Frankrike. Ni kan nedan läsa om vart ni kan hitta oss på plats i i de olika matchorterna och framförallt vart ni hämtar ut era biljetter.

Biljetter

Biljetter köpta genom Supporterklubben kommer att hämtas ut på plats i Frankrike inför respektive gruppspelsmatch. Om du har biljetter till flera matcher så kommer du ha möjlighet att hämta ut dina biljetter till alla matcher på den första matchen du hämtar biljett för.

Rennes

Supporterklubben kommer att stå uppställda med sitt sedvanliga gula tält vid parken Jardins du Palais Saint-Georges 9-10 juni från 12.00-18.00.

Matchdag kommer vi att meddela exakta öppettider då vi också kommer att finnas på plats i anslutning till matcharenan ifall det är supportrar som inte haft möjlighet att hämta ut sina biljetter.

Nice

Vi har problem att bli tilldelade en plats att ställa upp vårt gula tält på från staden Nice men jobbar febrilt på att få en anvisad plats. Vi kommer garanterat att ha en plats att dela ut alla biljetter på men om det blir ett hotell eller om det blir i tältet ber vi att få återkomma om.

Le Havre

Supporterklubben kommer att dela ut biljetter i receptionen till Théatre the l`hotel de Ville 18-19 juni från 12.00-18.00. Vi kommer att märka ut entrén med Supporterklubbenflaggor så det blir tydligt vart man ska gå.

Matchdag 20 juni kommer vi att 2 timmar innan matchstart finnas på plats vid matcharenan Stade de Océan ifall det finns supportrar som inte har haft möjlighet att dela ut biljetter.

Eventuellt slutspel

Vid avancemang till åttondel och vidare i turneringen kommer Supporterklubben att vara på plats. Vi kommer att informera hur man får tag på biljetter, vart man kan träffa oss och annat matnyttigt om så blir fallet via våra kanaler.

Vi vet dock inte vart vi kommer att spela därför kommer vi att uppdatera all info här på supporterklubben.se, vår facebook och instagram löpande. Vi kommer också att skicka ut mail med information till de som har anmält sig på den maillista som ni kan finna via länken nedan under mästerskapets gång.

Vanliga frågor besvaras här.

Vill du alltid ha senaste nytt om ovan nämnda saker så skriv upp dig här.

VM2019LOGO