Om Landslagets Supporterklubb

2005 startade vi Landslagets Supporterklubb och webbplatsen fotbollsupporter.se. Vi försöker hela tiden vidareutveckla supporterklubben och webbplatsen för att ge dig, som en av våra mest trogna supportrar, extra medlemsnytta och mervärde.

Lojalitetsprogram

Vi vill värna om de supportrar kring våra landslag som följer oss och stöttar oss i alla lägen - framgång som motgång, i värme och kyla, i regn och i solsken. Som medlem i supporterklubben kan du från och med 2007 tillgodoräkna dig poäng genom att besöka våra evenemang och sluta upp bland övriga fans och bilda ett gulblått hav med härlig stämning och inramning vid våra landskamper.

Bland annat kommer en viss andel av biljetterna till våra landskamper öronmärkas för medlemmarna i Landslagets Supporterklubb.

Alla medlemmar kan samla lojalitetspoäng genom att gå på landskamper, läs mer om vad som ger poäng och vilkoren i vårt lojalitetsprogram

Erbjudanden från SvFF och våra samarbetspartners

Medlemskapet kommer att ge dig erbjudanden och rabatter på olika produkter och tjänsteområden.

Det kan handla om allt ifrån hotellrum vid landskamper till att du får rabatt hos några av våra partners i butiker runt om i landet.

Resor till våra hemma- och bortalandskamper

I samarbete med Svenska Fotbollförbundets officiella resepartners La Travel, Steve Perryman, Björk & Boström, SJ och BRA kommer vi att kunna erbjuda dig resor och paket som ett alternativ för kunna ta dig till både hemma- och bortalandskamper.

Tävlingar

Som medlem i supporterklubben kommer du kunna vara med och tävla om exklusiva priser i olika tävlingar som tas fram tillsammans med våra samarbetspartners.

Medlemsavgift

Medlemskapet i Landslagets Supporterklubb kostar 200 kr/12 månader. Man kan närsomhelst under året registrera sitt medlemskap, som sedan löper i 12 månader, innan man behöver förlänga det igen.