Supportersamlingar

U21-EM Slovakien - Polen

Information angående supportermarschen 22 juni

Supportermarschen inför matchen mot Slovakien avgår 18.00 från Plac Lokietka i Lublin. Längs med vägen finns soppkorgar uppställda. Var snälla och använd dessa.
Vi ser fram mot en magisk stämning, som alltid när svenska supporterar är utomlands. Camp Sweden kommer leda marschen i vanlig ordning.

Vi vill dock informera om den återkoppling vi fått från polisen i Kielce angående användandet av pyroteknik under supportermarschen inför Sverige-England.

De supporterar som har suttit anhållna och har nu dömts till 1500 euro var i böter samt att de är belagda med tillträdesförbud vid matcher mellan Sverige-England på Polsk mark i 2 år.

Vi vill trycka på att Polska polisen ser väldigt allvarligt på pyroteknik i marschen och kommer omhänderta supportrar med bengaler eller rök. Polisen i Lublin och Kielce har utryckt oro för den omfattande användningen av pyroteknik i samband med främst marschen.

Precis som Camp Sweden tidigare har gått ut med så har Svenska supportrar ett fantastiskt rykte på bortaplan och detta är extremt viktigt för att få tillstånd för marscher i framtiden så därför ber vi för allas skull att man avstår från att använda pyroteknik i marschen och under matchen mot Slovakien.

Nu går vi för 3 poäng och en otrolig stämning på läktarna, som vanligt!

Vi uppmanar alla att hämta era biljetter tidigt, ta hand om varandra och visa respekt och självklart sjunga högt för Sverige!