Spelorter och Supporterklubbens närvaro

Sidan uppdateras kontinuerligt

Man skriver upp sig här om man vill ha specifika mail om VM och närvaron i Ryssland: http://eepurl.com/dqka6L. Följ oss även på Facebook där vi svarar på meddelanden och postar nödvändig information.

Vi finns även på Instagram, "swesupporterklubben" där vi kommer lägga upp massvis med bilder under VM.

Supporterklubben är på plats på det Officiella Fan Fest-område på alla spelorter Sverige spelar i Ryssland. FIFA sänder alla matcher på Fan Fest vilket gör det till en grym plats att hänga på om man är på plats dagarna innan Svenska Landslaget spelar sina gruppspelsmatcher!

Ekaterinburg (Sverige – Mexiko 27 juni 19:00 Lokal tid)

Samling för svenskar innan match sker vid Brasserie Ratskeller inne i centrala Jekaterinburg och gemensam marsch avgår sedan från torget vid Leninstatyn 16:45. Heja Sverige #supporterklubbenryssland

Plats för FAN FEST Mayakovsky Central Park of Entertainment and Culture

Supporterklubben är på plats 25, 26 och 27 juni.Öppetider: 17.00-01.00

Matcharena: Centralstadion. Karta här.

Ekaterinburg (flyg från Moskva ca 2 timmar och 15 minuter); tidsskillnad tre timmar med Sverige

Ringer man 112 (samma nummer för polis och brandkår) kommer engelsktalande personal att svara. Varje sjukhus i stan (5) kommer förses med tolkar.

Fan fest kommer att lokaliseras i en av stadens större parker (ca 5 km från arenan) och kommer att ha plats för ca 17 000 personer.

Stadion är från 1957 men har renoverats år 2015. Arenan tar 35 000 åskådare och kommer att öppna tre timmar före avspark 27 juni.

Staden har även ett eget call-centre dit man kan ringa oavsett ärende, +7 343 304 30 00, fr o m 1 juni t o m 16 juli